Jouw activiteit promoten?

Organiseer je zelf een activiteit en wil je deze onder de aandacht brengen? Hieronder vind je alvast enkele tips:

UiTdatabank
Activiteiten van verenigingen die zijn aangesloten die tijdig worden ingegeven (voor de eerste vrijdag van de maand voorafgaand aan de maand van publicatie) in de Uitdatabank én plaatsvinden in Zutendaal worden gratis opgenomen in de UiTkalender van het gemeentelijk infoblad De Oosterzon en in de UiTkalender van deze website.
Wil je graag meer informatie over de UiTdatabank en hoe je activiteiten kan ingeven?  Surf dan naar de website van UiTdatabank/publiq.

Infoblad De Oosterzon
Wil je je activiteit laten opnemen in het gemeentelijk infoblad De Oosterzon? Dan dien je deze tijdig in te geven in de UiTdatabank (zie hierboven).

Infoborden langs toegangswegen
In het gebruikersreglement van aankondigingsborden lees je alles over de voorrangsregeling, welke activiteiten toegelaten zijn en de kostprijs. Voor meer informatie neem je best contact op.

Nieuwsjager HBVL
Meld je activiteit of evenement aan bij Nieuwsjager HBVL. Je activiteit of evenement wordt dan online en in de Buurtkrant (verschijnt op vrijdag) gepubliceerd.

Facebook
Als vereniging maak je best een Facebook-pagina aan om van daaruit regelmatig  nieuwtjes, foto’s en filmpjes te posten. Maak voor grote evenementen een Facebook-event aan.

Openingsuren

Dienst communicatie
Oosterzonneplein 1
3690 Zutendaal
België
+32 89 62 94 29 - +32 89 62 94 50