Fotowedstrijd ZotvanZutendaal

Om je nog meer te stimuleren om op ontdekking te gaan in Zutendaal lanceren we deze zomer een heuse fotowedstrijd. Ben jij als eerste op het door ons uitgekozen geheime pareltje van Zutendaal? Kader jezelf in, post je foto en wie weet win je wel een waardebon van 50 euro

Wat doen wij? 

Op een mooie geheime plek -herkenbaar of nét niet- in Zutendaal, plaatsen wij op vrijdagavond een mooie grote fotokader. Onder het motto: ‘Groetjes uit Zutendaal’. Als je  naar de kader kijkt, spot je een heerlijk idyllisch plekje in ons mooie Zutendaal, ingekaderd! Een perfecte ansichtkaart! 

Wat doe jij? 

Van zodra deze kader op onze Facebookpagina verschijnt, heb je kans om te winnen. De eerste keer is dit op vrijdagavond 10 juli om 19 uur. Herken je de plek waar de kader geplaatst werd?  Spurt er dan heen! Alleen, met je partner of je gezin. 
Tip:neem best de fiets of wandel tot daar. 

Wij voorzien een waardebon van 50 euro voor de snelste persoon die een foto van zichzelf neemt, ìn de kader. Om de prijs in de wacht te kunnen slepen, volg je eerst de nieuwe Facebookpagina 'ZotvanZutendaal', deel je je foto op je eigen Facebook-account en tag je de pagina ZotvanZutendaal in je foto. De kader blijft minstens tot zondagavond staan en je maakt nog een heel weekend kans op een tweede waardebon. Want op maandag loten wij nog een éxtra winnaar. Eveneens voor een waardebon van 50 euro. 

Wedstrijdweekends
•  Weekend van vrijdag 10 juli
•  Weekend van vrijdag 24 juli
•  Weekend van vrijdag 14 augustus
•  Weekend van vrijdag 28 augustus 

De locaties blijven voorlopig geheim. Het is aan jou om deze te achterhalen! Spannend dus! Succes! En … groetjes uit Zutendaal! 

Meer info? Dienst vrije tijd, 089 62 94 52

Openingsuren

Dienst vrije tijd
Oosterzonneplein 1
3690 Zutendaal
België
+32 89 62 94 51