Dorpsrestaurant

Wat en voor wie is het dorpsrestaurant?

Het dorpsrestaurant biedt een laagdrempelige eetgelegenheid waar buurtgenoten met elkaar in contact kunnen komen onder het motto: eten en ontmoeten.

1 keer per maand worden de tafels gedekt in zaal de Posthalt in Wiemesmeer of het Parochiecentrum in het centrum. Iedereen betaalt een kleine bijdrage van 7 euro voor de maaltijd. Kinderen betalen 4 euro. Dit initiatief betrekt de sociaal geïsoleerde inwoners en wil mensen samenbrengen om nieuwe contacten te creëren.

Wat schaft de pot?

Elke keer is er een vast menu bestaande uit een soep, hoofd- en nagerecht. Water krijg je er gratis bij. Voor de andere dranken betaal je een kleine vergoeding. Als je een vet- en/of zoutloos of een vegetarisch menu wenst, vermeld je dit gewoon bij inschrijving. Er is ook een aangepast menu voor diabetici en kinderen mogelijk.

Hoe reserveren?

Je dient steeds op voorhand in te schrijven. Dit kan zowel bij het onthaal van het Sociaal Huis, de dienst welzijn in het Huis van het Kind alsook bij de bibliotheek tijdens de openingsuren. Betalen doe je ter plaatse in het dorpsrestaurant. 

Openingsuren

Dienst welzijn
Blookbergstraat 3
3690 Zutendaal
België
+32 89 62 38 63
09:00 - 12:00
Enkel op afspraak
09:00 - 12:00
Enkel op afspraak
Gesloten
Gesloten
Gesloten
Allerheiligen
Gesloten
Allerzielen
09:00 - 12:00
Enkel op afspraak
14:00 - 16:00
Enkel op afspraak
Warning 1 november gesloten
Warning 2 november gesloten
Warning 11 november gesloten