Inschrijving vakantieperiodes en schoolvrije dagen

Beste ouders,

Volop lente is het intussen! We zien mooie, kleurrijke bloesems, de zon schijnt tussendoor al lekker warm, de vogeltjes bouwen een nieuw nest (ook in ons nestkastje in de opvang! :) ) en hier en daar spotten we jonge schaapjes en eendjes in de buurt.  Heerlijk toch!

De paasvakantie is alweer voorbij, het laatste trimester van het schooljaar is in volle galop; voor ons alweer hoog tijd om de zomervakantie voor te bereiden.   Uiteraard zijn jullie kinderen dan weer hartelijk welkom om te komen meespelen. Inschrijven voor opvang in juli kan via dit formulier tot 17 juni 2018. Inschrijven voor opvang in augustus mag via deze weg tot 20 juli 2018.

In dit laatste trimester zijn er nog enkele schoolvrije dagen. De eerstvolgende is op vrijdag 27 april '18, een studiedag voor de leerkrachten van de WonderWijzer. De kinderen van die school kunnen die dag in het centrum komen spelen. Inschrijven kan hier.

Op maandag 30 april 18 hebben de kinderen van alle scholen een dagje vrij. Omdat het een brugdag is, voor de feestdag van 1 mei, organiseren we die dag enkel opvang in het centrum. Wie mee wil komen spelen, mag hier inschrijven.

Op maandag 4 juni 18 is er ook nog een schoolvrije dag voor de Wonder-Wijzer. Die dag is er voor hen opvang in het centrum.

Hartelijke groet,

Team IBO Pierewiet