Nieuws

Rechercheurs van Politie CARMA op VIER 14 september 2017

De blik op scherp. Het vuur aan de schenen. De focus van een havik en een overdosis geduld. De Recherche brengt dit najaar opnieuw een exclusieve inkijk in het dagelijkse leven van enkele rechercheurs en de zaken waar ze elke dag mee geconfronteerd worden. In dit seizoen zien we ook de speurders van Politie CARMA (tijdens de opnames nog zone MidLim) aan het werk.

De camera's van Woestijnvis volgden voor het eerst ook in het spoor van de Limburgse rechercheurs, in hun continue strijd tegen grote en kleine criminaliteit. Hen zie je nog aan het werk in de afleveringen van 14 september, 28 september en 5 oktober 2017. De makers keerden ook nog even terug naar Gent, waar De Recherche oorspronkelijk van start ging in 2014.

foto rechercheurs politiezone Carma

De Recherche biedt een unieke inkijk in een doorgaans gesloten wereld. Politiezone CARMA toont de dagelijkse werking van de teams drugs, ecofin (financieel), jeugd/gezin/zeden en zware criminaliteit. Voor de allereerste keer kon De Recherche ook een vermissingsdossier en enkele zedendelicten volgen. De kijker volgt het onderzoek van a tot z.

'De Recherche', elke donderdag van 7 september tot 5 oktober, om 20u35 op VIER.

Meer info? Politie CARMA

« Terug