Nieuws

Inschrijven zomeractiviteiten jeugd & sport 23 mei 2019

De dienst vrije tijd organiseert tijdens de zomervakantie leuke activiteiten voor kinderen. Op het menu staan maar liefst verschillende leuke activiteiten. Maar ook de IBO Pierewiet en de bibliotheek hebben een leuk programma voor je klaar.

In het gloednieuwe programmaboekje vind je een overzicht van alle activiteiten.  

Online inschrijven en betalen via TicketGang

Via het reservatiesysteem kan je niet enkel online inschrijven. Je kan ook zelf nakijken of een activiteit nog beschikbaar is en meteen online betalen. Na inschrijving ontvang je aansluitend een bevestigingsmail met alle informatie over je reservatie.

Inschrijven kan vanaf maandag 3 juni om 17.30 uur. Registreren kan je nu al. Surf hiervoor naar https://zutendaal.ticketgang.eu. Op deze website vind je onder het tabje veelgestelde vragen ook de handleiding om een gezinsaccount te maken en te reserveren voor activiteiten. Je kan deze ook hier downloaden.

Inschrijven voor de kinderopvang doe je nog steeds via de gebruikelijke weg. Dat systeem blijft ongewijzigd en werkt nog steeds via de gemeentelijke website. Klik hier voor het inschrijvingsformulier IBO Pierewiet van juli of voor het inschriijvingsformulier IBO Pierewiet van augustus.

Meer info? Dienst vrije tijd.

« Terug