Nieuws

Nieuw inschrijvingssysteem Grabbelpas & kleuterkamp paasvakantie 07 maart 2017

Vanaf 8/3 om 18 uur

De gemeentelijke jeugd- en sportdienst organiseren tijdens de paasvakantie leuke activiteiten voor kinderen. Op het menu staan het kleuterkamp en verschillende Grabbelpasactiviteiten. Maar ook de IBO Pierewiet heeft een leuk programma voor je klaar.

In het gloednieuwe programmaboekje vind je een overzicht van alle activiteiten.

 

NIEUW!! Online inschrijven en betalen via TicketGang

Inschrijven voor de verschillende jeugdactiviteiten wordt nu nog makkelijker. Via het nieuwe reservatiesysteem kan je niet enkel online inschrijven. Je kan ook zelf nakijken of een activiteit nog beschikbaar is en meteen online betalen. Na inschrijving ontvang je aansluitend een bevestigingsmail met alle informatie over je reservatie.

Inschrijven kan vanaf woensdag 8 maart om 18 uur. Registreren kan je nu al. Surf hiervoor naar https://zutendaal.ticketgang.eu. Op deze website vind je onder het tabje veelgestelde vragen ook de handleiding om een gezinsaccount te maken en te reserveren voor activiteiten. Je kan deze ook hier downloaden.

Inschrijven voor de kinderopvang doe je nog steeds via de gebruikelijke weg. Dat systeem blijft ongewijzigd en werkt nog steeds via de gemeentelijke website. Klik hier voor het inschrijvingsformulier IBO Pierewiet.

Meer info? Dienst vrije tijd.

« Terug