Nieuws

Doe mee aan 'Zo dichtblij' 24 april 2017

Van 29 april tot en met 3 juni

De gemeente Zutendaal organiseert i.s.m. de Bond Beter Leefmilieu, UNIZO en de Gezinsbond ‘Zo Dichtblij’. Deze nieuwe campagne vervangt het vroegere ‘Met Belgerinkel naar de Winkel'.

Van 29 april tot en met 3 juni moedigen we je aan om te winkelen in eigen gemeente. Op die manier wil ‘Zo Dichtblij’ inwoners bewust maken van de lokale detailhandel, horeca, ondernemerschap en bijdragen aan de leefbaarheid van onze gemeente.

Via een wedstrijd stimuleren we je om meer lokaal te kopen, ontspannen en gaan eten ... in Zutendaal. Handelaars geven je als beloning een lotje. Door dit online te registeren maak je kans op een lokale, duurzame prijs. Je herkent de deelnemende handelaars en ondernemers aan de poster met de slogan ‘Fijn je hier weer te zien!’.

Dit jaar gaan we nog een stapje verder. We roepen ook lokale verenigingen op om deel te nemen en om leuke initiatieven op te zetten rond de thema’s ondernemende kern, kwaliteitsvolle leefomgeving, vlotte mobiliteit, voeding van eigen bodem of hernieuwbare energie.

Meer info? www.zodichtblij.be

« Terug