Inschrijving vakantieperiodes en schoolvrije dagen

Beste ouders,

Volop lente is het intussen! We zien mooie, kleurrijke bloesems, de zon schijnt tussendoor al lekker warm, de vogeltjes bouwen een nieuw nest (ook in ons nestkastje in de opvang! :) ) en hier en daar spotten we jonge schaapjes en eendjes in de buurt.  Heerlijk toch!

De paasvakantie is alweer voorbij, het laatste trimester van het schooljaar is in volle galop; voor ons alweer hoog tijd om de zomervakantie voor te bereiden.   Uiteraard zijn jullie kinderen dan weer hartelijk welkom om te komen meespelen. Inschrijven voor opvang in juli kan via dit formulier tot 17 juni 2018. Inschrijven voor opvang in augustus mag via deze weg tot 20 juli 2018.

In dit laatste trimester zijn er nog enkele schoolvrije dagen. De eerstvolgende is op vrijdag 27 april '18, een studiedag voor de leerkrachten van de WonderWijzer. De kinderen van die school kunnen die dag in het centrum komen spelen.

Op maandag 30 april 18 hebben de kinderen van alle scholen een dagje vrij. Omdat het een brugdag is, voor de feestdag van 1 mei, organiseren we die dag enkel opvang in het centrum. 

Op vrijdag 1 juni '18 gaan we met ons begeleidingsteam op teambuilding. 's Ochtends organiseren we zoals gewoonlijk de opvang in onze 3 lokaties. Naschools echter, zorgen we met een team van gekende vrijwilligers voor opvang in Wiemesmeer en in het Centrum. De kinderen van Gewaai worden naschools naar onze centrale vestiging gebracht en mogen daar afgehaald worden. We voorzien die dag uitzonderlijk geen 'middagslaapmoment'.    Om deze dag zo goed mogelijk te organiseren, vragen we om ons te laten weten of u dan opvang nodig heeft. Inschrijven mag via dit formulier

Op maandag 4 juni '18 is er dan nog een schoolvrije dag voor de Wonder-Wijzer. Die dag is er voor hen opvang in het centrum. Ook hiervoor kan je nu reeds inschrijven

En voor je het weet loopt het schooljaar weer op zijn einde. Op vrijdag 29 juni '18 worden de bankjes uitgeruimd en tegen de middag sluiten de schoolpoorten.  Wij bij Pierewiet zetten onze deuren dan weer wagenwijd open, zowel in het centrum al in Wiemesmeer en zetten op een feestelijke manier de zomervakantie in.  Via deze weg mag je een plekje bij ons reserveren. 

Nog een héél fijn trimester!!

Hartelijke groet,

Team IBO Pierewiet